ÖĞRENCİLERİMİZE DENEME YAPTIK

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer, uzaktan ve yüz yüze eğitim sürecinde büyük fedakârlık gösteren tüm öğretmenlere ve idari kadroya başarı belgesi gönderdi. Okul müdürümüz Taha TEKİN gelen başarı belgelerini tüm öğretmenlerimize takdim etti.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinliklerle Kutlandı

Etkinliği hazırlayan Öğretmenimiz Kayhan Kılınç ve öğrencilerimize Teşekkür Ederiz

8 MART KADINLAR GÜNÜ İLE İLGİLİ PANOMUZU SÜSLEDİK

Tuba hoca.Gülistan hoca ve Zeyne Abidin hocamız ellerine sağlık

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası öğretmenlerimiz Emine KILIÇ, Tuğba ERKEK,  rehberliğinde etkili bir şekilde kutlandı. Zararlı alışkanlıklardan korunmanın gerekliliği öğrencilerimiz tarafından şiir, konuşma, dramatizasyon gibi farklı yöntemlerle başarıyla anlatıldı. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Okulumuzu Ziyaret Etti