Mevlid-i nebi programımızı gerçekleştirdik

Din kültürü Öğretmenimiz Hatice Büşra  ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları bu programdan dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanımız tarafından öğrencilerimize , velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik hazırlanan 'ÜST ÖĞRENİM KURUMLARININ TANITIMI '  konulu broşürümüz yayınlandı.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca 2020 yılında hazırlanan sınıf rehberlik programında yer alan her bir kazanım için örnek etkinlikler geliştirilerek Sınıf Rehberlik Etkinlik Seti oluşturulmuş; sınıf rehberlik programının uygulanması sürecinde kullanılacak öğretmenlere yol gösterici Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Setinin 1. Ciltleri Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğretmenlerimizle paylaşılmıştı.

Programın amaçlarının zenginleştirilmiş ve farklılaştırılmış etkinlikler yoluyla kazandırılmasına imkân sunan Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Setinin 2. Ciltleri Genel Müdürlüğümüzce 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğretmenlerimizin kullanımına sunulmuştur.

"Okul Öncesi Sınıf Rehberlik Etkinlikleri"nin dijital hâline ulaşmak için tıklayınız.

"İlkokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri"nin dijital hâline ulaşmak için tıklayınız.

"Ortaokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri"nin dijital hâline ulaşmak için tıklayınız.

"Ortaöğretim Sınıf Rehberlik Etkinlikleri"nin dijital hâline ulaşmak için tıklayınız.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK

Hayvanları koruma günü ile ilgili çalışmalarımız İngilizce Öğretmenimiz Tuğba hoca rehberliğinde  Öğrencilerimizin yapmış olduğu afişler duvarlara asıldı. hem öğrencilerimize  hayvanları sevme ve koruma duygusu pekiştirme  hemde inlizce de kazanımları pekiştirme adına güzel bir çalışma oldu Öğretmen ve öğrencilerimize bu emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanımız tarafından öğrencilerimize , velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik hazırlanan LGS Tanıtım Broşürümüz Yayınlandı.

Eyl

Gençlik Merkezi müdürü İmran Tekin yeni eğitim öğretim yılımızı kutlamak için okulumuza ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinde Dolayı teşekkür ederiz

KİTAP OKUMA SAATİMİZ DEVAM EDİYOR

2021-2022 Resim Ve teknoloji Tasarım Sergimiz

Başta İrfan hoca Emel hoca ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sergimizi gerçekleştirdik. Güzel Emekleriyle bize hazırlamış olduğu  bu sergiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Genel Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu, hazırlanan bu kılavuzun özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerle çalışan tüm öğretmenler için BEP hazırlama, uygulama ve izleme süreçlerine faydalı olacağını belirtti.

Eyl

Okulumuzda hergün bir saat kitap okuma yapılıyor

5.SINIFLARIMIZ İÇİN HOŞGELDİN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Türkçe Öğretmenimiz Vedat hoca ile ingilizce Öğretmenimiz Tuğba hocamız Öğrencilerl birlkite  ilköğretim haftasını düzenledi Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.