Nis

"23 Nisan Mutlu Olsun" diyerek Mardin'de Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan Ziya Öğretmen, bayramın sahibi çocuklarla bisiklete bindi, uçurtma uçurdu.

Nis

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda;
  • Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00'den itibaren başlayacaktır.

• Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir.
    Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur

Bunu Biliyor muydunuz ?

Nis

Arılar 1 kilogram bal yapabilmek için ortalama 96.000 kilometre yani Dünya'nın etrafında yaklaşık 2,5 tur atacak kadar yol kateder. Bu mesafe kovanın nektarları topladıkları çiçeklere uzaklığına ve nektardaki şeker yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir.

WEBSİTESİNE BU LİNKTEN ULAŞANİLİRSİNİZ

Nis

"Tohumdan Ormana Geleceğe" projesi kapsamında öğrencilerimize saksı ve tohum dağıtıldı.

PALME 8. SINIF LGS 6. DENEME

8. Sınıf  Kurumsal Deneme sınavı  Cevap anahtarı

Nis

Kızıltepe İlçe Milli Eğitimin koordinesinde 7 Nisan Çarşamba günü 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Yüz Yüze Kazanım Değerlendirme Sınavı gerçekleştirdik