OKULUMUZDA ZÜMRE ÖGRETMENLER TOPLANTISI YAPILDI

OGRETMENLER KURUL TOPLANTIMIZI GERCEKLESTİRDİK

Gündem maddeleri konuşuldu.

May

6. Sınıflarda Satrancın şampiyonu 6E sınıfından HAŞİM DOĞAN oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz

5.SINIF Öğrencilerimizle satranç turnuvamızı geçekletirdik

Bilişim öğretmenimiz satranç Eğitmeni Ahmet özergin tarafından düzenlendi

finalle kalan  öğrencimiz pınar çiftsüren , beytullah değer ve muhammed emir  25 mayısta karşılıklı oynacaklardır.

KODLAMAYA BASLADİK

SINIFLAR ARASI TURNUVAMIZDA ŞAMPİYON OLAN SINIFA MADALYA VERİLDİ

5.SINIFLAR ARASINDA ŞAMPİYON OLAN 5F SINIFI

6.SINFLAR ARASINDA ŞAMPYON OLAN 6D SINIFI

öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bu güzel etkinlikleri düzenleyen beden öğretmenelerimiz Gülistan Topçu ve Muhittin aksu hocamıza teşekkür ederiz

RESİM SERGİMİZİ DUZENLEDİK

Resim sergimizde aldığımız bağışalrı sma hastasına Bağış olarak gönderildi.

Başta Emeği geçen İrfan ayyıldız hocamıza ve tüm öğrencilerimize bu yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz

OKULUMUZ MDVİVOR YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Mdvivor yarışamasının amaçı; Öğrencilerimize değerler eğitimini eğlenerek ve öğrenerek yaşatmaktı Öğretmenlerimizin uygun gördüğü bir öğrenciye gösterdiği örnek davranışından dolayı Mdvivor kartını veriyordu. Mdvivor kartını alan öğreciler tüm derslerin düzenlendiği etkinliklerde yarışmaya tabi tutuldular başarı gösteren öğrenci ödüllendirildi. Öğrenci ve Öğretmenlerimiz için heyecan verici Bir projeydi Yoğun gösterilen ilgiden dolayı Öümüzdeki Senelerde Bu projeyi uygulayacağız.

BAŞAK PROJESİ Adı altında Düzenlenen projemiz Haftalarca emek harcayan  fen biligisi öğretmenimiz selami hoca, ingilizce öğretmeniz İsmail hocam ve  emeği geçen diğer hocalarımızı ve öğrecilerimizi teşekkür ederiz

İNGİLİZCE ŞARKI YARIŞMAMAIZI DÜZENLEDİK

Başak projesi adı altında inglizce yarışmayı düzenledik öğrencilerimiz çok eğlendiler

Bu güzel Progrmaı düzenleyen Tuğba Erkek ,İsmail Kulak, Perihan Kılınçarslan ve Halide Örki  hocamıza ve tüm katılım sağlayan öğrencilerimize  teşekkür ederiz

Broşürümüz Yayımlandı.

OKULUMUZ HENTBOLDA MARDİN İL 4.SÜ OLDU

Beden Öğretmenimiz Gülistan hocamızı ve Öğrencilerimizi Tebrik ederiz

KURSUMUZDAN BİR KARE

Nis

Okulumuz Öğrencileri için Örnek Ders Çalışma Planı hazırlandı. Öğrecilerimiz Kendileri için oluşturulan doldurulmuş ders çalışma planından faydalanarak  ve notlara dikkat ederek doldurulmamış ders çalışma planını indirip kendi kişisel çalışma planını hazırlayabilirler. Oluşturduğunuz kişisel ders çalışma planı hakkında geri bildirim almak için Okul Psikolojik Danışmanını ziyaret edebilirsiniz.

ÖRNEK VE BOŞ TASLAKLARI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİR , ÇIKTI OLARAK ALABİLİRSİNİZ.  ( Renkli olarak almanız önerilir.)